UKUSNE I JEFTINE: Ispržite srdele na ovaj način i večerajte bez brige o debljanju

Hrskave pržene srdelice oduševiti će i najizbirljivije

  • Gastro

  • 22. Apr. 2019  22. Apr. 2019

  • 0

SASTOJCI:

1 kg srdela 

1 šolja brašna 

maslinovo ulje 

so 

biber 

PRIPREMA: 

1. Srdele operite i dobro osušite. 

2. Posolite i pobiberite pa stavite u kesu sa brašnom i dobro protresite da obloži ribu. 

3. Otresite višak brašna pa pržite na tavi sa maslinovim uljem po dvije minute sa svake strane. 

Prijatno!:)

(SB/Domacica.com)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...