TRESE SE SRBIJA I VUČIĆ: Ministar policije Nebojša Stefanović ne samo da nema doktorat, već nema završen NI FAKULTET – TRAŽI SE NJEGOVA OSTAVKA!

Stav Dveri je da ministar Nebojša Stefanović treba hitno da podnese ostavku, kao i da treba preispitati sve diplome državnih funkcionera i zaposlenih u javnom sektoru.

  • Regija

  • 23. Jun. 2019  23. Jun. 2019

  • 2

Antikorupcijski tim Srpskog pokreta Dveri došao je do ekskluzivnih podataka koji se tiču obrazovanja aktuelnog ministra policije Nebojše Stefanovića:

Nebojša Stefanović ne samo da nema doktorat, već nema završen ni fakultet. Dr Nebojša Stefanović ima završenu samo srednju školu!

U Izvještaju o ocjeni doktorske disertacije iz juna 2014. Komisije za doktorate Megatrenda navedeno je da je imenovani završio osnovne akademske studije na Fakultetu za poslovne studije u Beogradu, što je neistina. Čak i ako postoji diploma ove visokoškolske ustanove, ona je čist falsifikat.

Nebojša Stefanović je dobio Rješenje o nostrifikaciji Diplome o završenom visokom obrazovanju na "Megatrend International Expert Consortium Limited", kojom se ta diploma izjednačava sa diplomom Fakulteta za poslovne studije. Predmetno rješenje donijeto je dana 17. 02. 2005. godine, zavedeno pod brojem 742/05. U bazi svih studenata Megatrenda utvrđeno je da imenovani nije položio nijedan ispit, te da mu je izdata diploma čist falsifikat.

A evo ko je sve učestvovao i ko je sve povezan i nagrađen kada je SNS došao vlast zbog toga što je Nebojša Stefanović stigao do doktorskog zvanja:

U predmetnom dosijeu nalazi se ovaj original Rješenja o nostrifikaciji br. 742/05 od 17. 02. 2005. godine, kao osnov za prijavu magistarske teze. Imenovani je podnio zahtjev za prijavu magistarske teze, odbranio magistarski rad i podnio molbu za odbranu doktorske disertacije.

Rješenje o nostrifikaciji potpisao je Mirko Kulić, tadašnji dekan Fakulteta za poslovne studije, čiji je sin Marko Kulić, sadašnji gradski sekretar za opšte poslove. Komisiju za ocjenu podobnosti teme magistarske teze i kandidata činili su Ana Langović Milićević, državni sekretar Ministarstva prosvjete, i Tatjana Cvetkovski, njena kuma, koja je član Nacionalnog tela za akreditaciju i provjeru kvaliteta u visokom obrazovanju, dok istovremeno radi kao profesor na Megatrendu.

Srpski pokret Dveri poziva ministra Stefanovića da – ukoliko su navodi tačni – odmah podnese ostavku. "Takođe se obavezujemo da ćemo na ovaj način preispitati diplome svih državnih funkcionera i zaposlenih u javnom sektoru, zaustaviti kriminal i jednom za svagda vratiti poverenje u srpski prosvetni sistem", navodi se u saopštenju Dveri.

View image on Twitter

altДВЕРИ @SPDveri  

Антикорупцијски тим Српског покрета Двери дошао је до ексклузивних података који се тичу образовања актуелног министра полиције Небојша Стефановић: Небојша Стефановић не само да нема докторат, већ нема завршен ни факултет. Др Небојша Стефановић има завршену само средњу школу!

 1992:54 PM - Jun 22, 2019
loading...

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...