SAMO ON, KAPI KIŠE I NIŠTA VIŠE: Sad je kasno, ali odmah sutra napravite pileći paprikaš

Saftali, sočno i ukusno

  • Gastro

  • 08. Jul. 2019  08. Jul. 2019

  • 0

SASTOJCI:

1 kg piletine 

1 kg krompira 

2 luka 

2 mrkve 

100 ml paradajza iz konzerve 

200 ml vode 

ulje 

aleva paprika 

so 

biber 

PRIPREMA: 

1. Piletinu posolite, pobiberite i pospite paprikom. 

2. Krompir izrežite na kocke zajedno sa mrkvom. 

3. Piletinu propržite pa na toj masnoći zatim propržite luk i mrkvu. 

4. Dodajte piletinu, krompir i prelijte paradajzom i dodajte još vode po potrebi. 

5. Kuhajte još pola sata i poslužite. 

Prijatrno!:)  

(SB/Domacica.com)   

loading...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...