MEZA KAKVA VAM I TREBA: Prepečeni hljeb sa bijelim lukom

Svi u njemu uživaju

  • Gastro

  • 10. Jul. 2019  10. Jul. 2019

  • 0

SASTOJCI:

500 gr hljeba (baget, ciabatta) 

5 kašika putera sobne temperature 

2 kašike maslinovog ulja 

3 čehne bijelog luka 

1 kašičica origana 

so 

biber 

PRIPREMA: 

1. Zagrijte rernu na maksimum. 

2. Hljeb izrežite na kriške. 

3. U posudi pomiješajte samljeveni bijeli luk, maslinovo ulje, puter i origano. 

4. Posolite, pobiberite i pomiješajte. 

5. Namažite hljeb smjesom i pecite 5 minuta dok ne porumeni. 

Prijatno!:) 

(SB/Domacica.com)

loading...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...