VRHUNSKA GASTRO ZANIMACIJA: Napravite čips od tikvica i uživajte

Brz i zdrav recept i super ideja da iskoristite preostale tikvice iz bašte ili frižidera

  • Gastro

  • 21. Avg. 2019  21. Avg. 2019

  • 0

SASTOJCI:

2 tikvice izrezane na tanke kolutiće 

½ šolje prezle 

2 kašike parmezana 

2 bjelanca 

so 

biber 

PRIPREMA: 

1. U posudi pomiješajte parmezan, prezlu, so i biber. 

2. U drugoj posudi umutite bjelanca pa umačite kriške tikvice. 

3. Tikvice uvaljajte u prezlu i poredajte na namašćenu tepsiju. 

4. Pecite u 5 minuta u rerni zagrijanoj na maksimum, potom okrenite i pecite još 5 do 10 minuta. 

Prijatno!:) 

(SB/Domacica.com)  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...