NAPRAVITE GA, ZATREBAĆE: Sos od četiri vrste sira i to na ovaj način

Ukusni sos koji možete servirati uz bilo koje meso ili tjesteninu

  • Gastro

  • 19. Nov. 2019  19. Nov. 2019

  • 0

SASTOJCI:

250 ml vrhnja za kuhanje 

100 gr edamera 

100 gr gaude 

100 gr gorzgonzole 

100 gr parmezana 

1 kašika putera 

PRIPREMA: 

1. Puter stavite u šerpu zajedno sa gaudom, edamerom i gorgonzolom. 

2. Polako miješajte dok se ne otopi pa dodajte vrhnje. 

3. Kuhajte dok se sos malo ne zgusne pa dodajte parmezan. 

(SB/Domacica.com)

loading...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...