NIŠTA NIJE POGODILA: Evo šta je Baba Vanga bila predvidjela za 2019. godinu

Poznata bugarska proročica tvrdila je daće u 2019. godini neko pokušati ubiti Vladimira Putina te da će Donald Trump oboljeti od misteriozne bolesti koja će mu prouzrokovati probleme sa sluhom.

  • Zabava

  • 01. Jan. 2020  02. Jan. 2020

  • 1

Slijepa proročica Baba Vanga, umrla je 1996. u 85. godini, a svoja predviđanja dala je i za godine nakon njene  smrti. Tako je za 2019. kazala da će biti godina puna velikih obrata. Vanga je proricala kako će Zemlju u 2019. pogoditi nekoliko velikih potresa, kako će tsunami izbrisati dijelove Azije, kako će evropska ekonomija  propasti, te kako će Rusiju pogoditi ogromni meteorit.  

Proročica je također tvrdila i da će neko pokušati ubiti Putina te da će Trump oboljeti od misteriozne bolesti koja će mu prouzrokovatii probleme sa sluhom.

Vanga je tvrdila i da će neko iz Trumpove porodice stradati u saobraćajnoj nesreći. Za tsunami koji je predvidjela u Aziji kaže da će ponajviše pogoditi Kinu, Japan, Indoneziju, ali i dijelove Aljaske. 

Ništa od onog što je predvijdela za proteklu godinu, nije se desilo. 

Baba Vanga je svoja predviđanja zapisala sve do 51. stoljeća. Tada će, smatra, svijet doći svom kraju.

Za nešto dalju budućnost predvidjela je "Zlatno doba" od 2025. do 2028. godine upravo zbog "novog oblika energije" kojeg bismo trebali u nadolazećoj godini pronaći na Veneri. 

Od 2033. do 2045. će se otopiti polovi, a razina mora će se podići. U međuvremenu će Muslimani zavladati Europom. 

Kloniranje će postati u daljoj budućnosti najefikasniji lijek. Između 2072. i 2086. će se vratiti komunizam.

Do kraja svijeta, što će se prema Baba Vanginom predviđanju dogoditi 5079. godine će ljudska rasa uspjeti shvatiti kako funkcionira putovanje kroz vrijeme, otkrit će "tajne mjeseca", civilizacija će se kasnije potpuno uništiti i ljudi će živjeti kao zvijeri dok ne nastane nova religija. Negdje oko 44. stoljeća ćemo se prilagoditi izvanzemaljcima, postati besmrtni i pričati s Bogom.  

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...