VAŠ iPHONE MOŽE VAS PODSJETITI GDJE STE PARKIRALI AUTO: Evo kako to možete provjeriti...

Nova značajka Appleovog mobilnog operativnog sustava iOS 13 je pomoć pri pronalaženju parkiranog vozila - sve što trebate napraviti je aktivirati nekoliko lokacijskih značajki

  • HiTec

  • 01. Jan. 2020  01. Jan. 2020

  • 0

Najnoviji operativni sustav iz Applea može surađivati s CarPlayjem ili Bluetoothom u vašem automobilu te vam, u slučaju da se izgubite, pomoći pronaći vaše vozilo, piše Business Insider. Kako biste aktivirali značajku prvo otvorite postavke uređaja i tamo uđite u stavku privatnost te odskrolajte do "Lokacijskih usluga". Pritisnite na njih i uđite u novi izbornik.

Provjerite da li su "Lokacijske usluge" aktivirane pritiskom na prekidač desno od najviše stavke te prebacivanjem sa sive na zelenu. Nakon toga skrolajte do samog dna stranice i birajte "Usluge sustava". U ovom izborniku se spustite na samo dno izbornika i birajte "Značajne lokacije" i aktivirajte ih.

Nakon toga se vratite u glavni izbornik za postavke i skrolajte sve dok ne pronađete "Karte" u petoj skupini i pritisnite na njih.

Unutar tog izbornika skrolajte sve do dna i birajte "Prokaži lokaciju parkiranja" pod skupinom "Vaš auto".

Nakon što ste aktivirali ovu značajku, vaš uređaj će zapamtiti gdje je vaš automobil svaki put kada iz njega izađete.

A nakon što ste završili s postavkama otvorite aplikaciju "Karte" i u njoj upišite stavku "parkirani auto" ili ga pronađite među sugestijama koje vam nudi Siri. Sve što trebate napraviti nakon toga je pritisnuti plavu ikonicu automobila je birati "Upute" i vaš telefon će vas uputiti do vašeg vozila.

(Tportal)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...