KAKAV PEH ZA NAŠEG ZMAJA: Pogledajte kako se Sead Kolašinac konačno vratio, asistirao za pobjedu, pa se opet POVRIJEDIO… (VIDEO)

Arsenal je konačno prekinuo lošu seriju i u derbiju 21. kola Premiershipa na svom terenu pobijedio Manchester United sa 2:0

  • Sport

  • 02. Jan. 2020  

  • 0

Arsenal je odlično otvorio večerašnju utakmicu i poveo već u osmoj minuti. Sead Kolašinac je sjajno probio po lijevo strani i centrirao u sredinu, a na loptu je natrčao Pepe koji pogađa za 1:0.

Topnici su nakon vodstva nastavili s jako dobrom igrom. Pepe je ponovo zaprijetio De Gei s dvadesetak metara, ali je ovaj put stativa spasila golmana Uniteda.

U samoj završnici prvog dijela Arsenal je udvostručio prednost. Nakon kornera i konfuzije u odbrani u petercu Crvenih đavola najbolje se snašao Sokratis koji je zakucao loptu u mrežu i povisio na 2:0.

Arsenal je ovom pobjedom prekinuo seriju od četiri meča bez pobjede, te je sada na desetom mjesto sa 27 bodova. United je peti i ima četiri boda više od večerašnjeg rivala.

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac se vratio u prvu postavu nakon povrede, te je odigrao sjajan meč i upisao asistenciju. Međutim, Kolašinac je ponovo zbog povrede morao napustiti teren nakon 69 minuta igre.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...