NASTAVLJA SE SUKOB SRBIJE I CRNE GORE, KABINET MILA ĐUKANOVIĆA: "Nemamo najavu o Vučićevom dolasku"

Služba za informisanje predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića saopštila je da nema zvaničnih informacija o dolasku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u tu zemlju u ponedjeljak, na Badnji dan.

  • Regija

  • 02. Jan. 2020  02. Jan. 2020

  • 1

"Nemamo zvaničnu najavu o privatnom dolasku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Crnu Goru. Prema tome, za sada nemamo ni komentar", saopšteno je iz Službe za informisanje predsednika Crne Gore.

Kako je danas Tanjugu potvrđen u kabinetu predsjednika Srbije, Vučić će provesti Badnji dan sa Srbima, pravoslavnim vjernicima na sjeveru Crne Gore.

On će prisustvovati nalaganju badnjaka i time pokazati "da je to prilika da se još jednom ukaže na jedinstvo srpskog naroda u očuvanju srpskih svetinja i srpske crkve".

Predsjednik Srbije je za to dobio blagoslov patrijarha Irineja, prilikom nedavnog razgovora u Patrijaršiji u Beogradu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...