POTPUNI RASPAD SISTEMA U HDZ-u: Pogledajte što se dogodilo dvije minute nakon Kolindinog govora… (FOTO)

Politika je, pogotovo u Hrvatskoj, brutalna disciplina u kojoj se vrlo lako slave pobjednici, ali još lakše gaze i zaboravljaju gubitnici

  • Regija

  • 06. Jan. 2020  06. Jan. 2020

  • 2

Možda najbolja ilustracija ove teze dogodila se sinoć u stožeru HDZ-a gdje doslovno dvije minute nakon govora Kolinde Grabar Kitarović nije ostao apsolutno nitko od brojne svite koja joj je prije samo nekoliko minuta klicala, piše Slobodna Dalmacija.

altScreenshot Nova TV / Slobodna Dalmacija

Fotografija govori mnogo i u stanju u stranci. Naime, sinoć smo u prijenosu uživo na nekoliko televizija mogli pratiti kako se formiraju klanovi i hvataju pozicije za unutarstranački rat koji će se zasigurno odigrati u 2020. godini.

Zajedništvo o kojem su pričali u trenutku kad se ugasio mikrofon nestalo je u hodnicima i okolnim dvoranama gdje se hvataju pozicije za novi sukob i nove izbore, ovaj put one unutar stranke, piše Slobodna Dalmacija.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...