ITALIJA NA NOGAMA: Zvijezda Manchester Uniteda stiže u spektakularnoj razmjeni, ali neće u JUVENTUS..

Ole Gunnar Solskjaer, menadžer Manchester Uniteda, poručuje kako nema šanse da Pogba ode, no britanski mediji tvrde suprotno

  • Sport

  • 06. Jan. 2020  

  • 0

Paul Pogba mogao bi napustiti Manchester United u januarskom prijelaznom roku.

Daily Mirror objavio je da United i Inter pregovaraju oko francuskog veznjaka. Uvjet da Pogba ode u Milano je da se u suprotnom smjeru zaputi Lautaro Martinez.

Argentinski napadač ove sezone zabio je 16 golova u 23 nastupa i uz United žele ga i Manchester City i Barcelona.

Navodno se i Pogbi sviđa opcija prelaska u Torino, gdje bi surađivao s Antoniom Conteom koji ga je vodio u Juventusu. 

Vrijednost 22-godišnjeg Argentinca procjenjuje se na oko 90 miliona eura, dok United za Pogbu traži 150 miliona pa bi Inter u Manchester uz Martineza morao poslati i 50-ak miliona eura. Ranije je Mirror objavio da je United dobio ponudu Reala od 80 miliona eura plus dvojicu igrača (Jamesa Rodrigueza i Mariana Diaza).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...