DŽEKIN TRENER OČAJAN NAKON DEBAKLA NA OLIMPICU: "Da se igralo još 90 minuta ne bismo opet zabili gol..."

Gosti iz Torina su došli do pobjede nad Romom na krilima sjajnog Belottija koji je postigao dva gola

  • Sport

  • 06. Jan. 2020  

  • 0

Roma je od početka utakmice imala incijativu i nekoliko sjajnih prilika, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Domaći tim je imao čak 25 udaraca prema protivničkom golu, od čega je njih 11 išlo u okvir.

No, efikasnost igrača Rome sinoć nije bila na zadovoljavajućem nivou, a to je rekao i trener ovog tima Paulo Fonseca nakon utakmice.

"Ekipa je dobro igrala i imali smo skoro 30 šuteva prema golu, ali lopta jednostavno nije ušla. Nismo imali neko briljantno izdanje, ali smo kreirali dosta šansi. U drugom poluvremenu smo malo popravili igru, ali smo nesretno primili drugi gol. Mislim da se igralo još 90 minuta da ne bismo opet zabili gol", rekao je Fonseca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...