E, TEBRA, TEBRA: Juventus razbio Cagliari, Miralem Pjanić objavio post na Instagramu, a onda se javio Zvjezdan Misimović…

Cijelu utakmicu za Juventus u visokoj pobjedi 4:0 protiv Cagliarija odigrao je i naš Miralem Pjanić

  • Sport

  • 07. Jan. 2020  

  • 0

Po starom dobrom običaju, Pjanić se nakon utakmice oglasio na društvenoj mreži Instagram uz nekoliko fotografija sa susreta.

"Počinjemo sa radošću zbog domaće pobjede. Imamo puno dobrih ponuda za novu godinu", napisao je Pjanić.

Nedugo nakon objave sa bivšim kolegom iz reprezentacije našalio se Zvjezdan Misimović.

Popularni Miske je u komentarima pitao Pjanića koliko je imao dodira s loptom, a Mire mu je odgovorio da ih je bilo 150…

Ovakvo Misimovićevo pitanje je posljedica prve zvanične pressice Maurizija Sarrija koji je odmah kazao kako od Pjanića želi 150 dodira s loptom tokom svake utakmice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...