SVE SE VIDI: Jelena Karleuša na nastupu pokazala NAJINTIMNIJE DIJELOVE TIJELA, fanovi u šoku…

Jelena je na sebi imala kombinezon nude boje sa svjetlucavim kamenčićima ispod kojega nije obukla donje rublje

  • Estrada

  • 07. Jan. 2020  

  • 0

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša za Novu godinu nastupila je u potpuno prozirnom kombinezonu, pa se mnogi pitaju zašto se uopće i oblačila. Pod jakim svjetlima reflektora publika je mogla vidjeti njezine najintimnije dijelove tijela, piše Espreso.

Jelena je na sebi imala kombinezon ‘nude’ boje sa svjetlucavim kamenčićima ispod kojega nije obukla donje rublje, a na glavi je imala glomazni čupavi bijeli šešir.

Karleušu su fanovi na društvenim mrežama dobrano iskritizirali radi vulgarnog stylinga i golotinje.

“Nemam ništa protiv nje… Baš je super žena sa srcem… Ali mogla je i gola da ode…  Previše golo.. Sve se vidi..”, “Prostakluk”, samo su neki od komentara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...