O OVOM VIDEU BRUJE DRUŠTVENE MREŽE: Nesretnik je obećao da će trčati potpuno gol ako Nijemac dođe u njegov klub, na njegovu „radost“ Nijemac je došao…

Jedan navijač Benfice je 17. decembra dao obećanje da će trčati kilometar bez odjeće ukoliko u njegov tim dođe Julian Weigl

  • Šareni svijet

  • 08. Jan. 2020  08. Jan. 2020

  • 0

Navijač koji je dao obećanje, sada ga je i ispunio. Skinuo je odjeću i istrčao kilometar koji je obećao u čast transfera Nijemca iz Borussije Dortmund.

"Moje ime je Duarte Mendes i kao što znaate, 17. decembra sam napisao da ću trčati gol ako Weigl dođe u Benficu. Danas sam ovdje da to napravim. Bog prašta, ali Julian ne", izjavio je navijač Benfice prije nego je ispunio dato obećanje.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...