NAKON IRANSKOG RAKETNOG NAPADA NA AMERIČKU VOJNU BAZU OGLASIO SE I DONALD TRUMP: "Imamo najmoćniju i dobro opremljenu vojsku..."

Američki predsjednik Donald Trump nije se još službeno oglasio o iranskom napadu na američke vojne baze u Iraku...

  • Svijet

  • 08. Jan. 2020  08. Jan. 2020

  • 0

..., ali je putem Twittera poručio: “Sve je u redu.” Dodao je i da je za sada sve dobro i napisao: “Imamo najmoćniju i dobro opremljenu vojsku svugdje u svijetu.”

Joe Biden moli za američke trupe i građane u inozemstvu

Na napad su reagirali demokratski predsjednički kandidati. Bivši potpredsjednik Joe Biden napisao je na Twitteru: “Neću ništa komentirati dok ne budemo znali više o tome što se dogodilo” te je dodao da su američke trupe i američki građani koji se nalaze u inozemstvu u njegovim molitvama.

I kandidat Pete Buttigieg se oglasio putem Twittera. Napisao je da su Amerikanci u Iraku pod paljbom.

“Moje molitve su upućene njima, njihovim bližnjima i obitelji”, napisao je Buttigieg.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...