MA, KAKAV RONALDO I BAKRAČI: Ovaj je nogometaš prije Portugalca postigao hat-trick u tri lige, a danas igra u Italiji…(VIDEO)

Sa tri gola protiv Cagliarija Cristiano Ronaldo je uspio postići svoj prvi hat-trick u Seriji A otkako je na ljeto 2018. godine prešao u Juventus

  • Sport

  • 08. Jan. 2020  08. Jan. 2020

  • 0

Portugalac je po tri puta na jednom meču tresao mreže u Premiershipu kao igrač Manchester Uniteda te u La Ligi gdje je nastupao za Real Madrid.

No, Ronaldo nije prvi nogometaš koji je uspio to napraviti. Prije njega to je uradio Alexis Sanchez.

Čileanac je hat-trick u Seriji A zabio dok je bio član Udinesea, u La Ligi dok je nosio dres Barcelone, te u Premiershipu kao napadač Arsenala u pobjedi nad Leicester Cityjem 2015. godine s 5:2.

Sanchez se ljetos vratio na Apenine potpisavši za Inter.

Pogledajte Sanchezov hat-trick u dresu Barcelone:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...