VISOKI RUSKI ZVANIČNIK NAJAVLJUJE ONO NAJGORE: "Sukob između Sjedinjenih Država i Irana može dovesti do NUKLEARNOG RATA..."

Ruski zastupnik rekao je da bi se američko Vijeće za nacionalnu sigurnost trebalo uključiti kako bi spriječilo daljnju eskalaciju na Bliskom istoku

  • Svijet

  • 08. Jan. 2020  

  • 0

Komentar Vladimira Džabarova, zastupnika u gornjem domu parlamenta Rusije, u srijedu je uslijedio nakon iranskog raketnog  udara na vojne baze u Iraku koje  koriste američke snage. Napad je bio odmazda jer je SAD ubio glavnog iranskog vojnog komandanta u Bagdadu.

"Recipročni napadi Sjedinjenih Država i Irana mogu dovesti do sveopćeg rata u regiji, postoji opasnost od nuklearnog rata", rekao je Džabarov, prenosi AP.

Ruski zastupnik rekao je da bi se američko Vijeće za nacionalnu sigurnost trebalo uključiti kako bi spriječilo daljnju eskalaciju na Bliskom istoku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...