PRESLATKO: Svi umiru od smijeha na video ogromnih morskih lavova koji leže na brodu

"Obližnji se čamac malo spustio ispod površine vode i odlučili smo krenuti prema njemu. Kada smo se približili, shvatili smo da se na njemu nalaze goleme životinje", rekao je Phillips za The Seattle Times.

  • Šareni svijet

  • 08. Jan. 2020  

  • 0

Riječ je o paru divovskih morskih lavova koji su se izležavali na obližnjem čamcu. Phillips je snimio video u zaljevu koji se nalazi blizu Olympije, glavnog grada savezne države Washington.

Postoje svjedočenja da se još jedan morski lav pokušao pridružiti paru, ali očito je da su odbili njegovo društvo. Pitanje je bi li čamac izdržao težinu još jednog gosta, piše Bored Panda.

 

Ne zna se tko je vlasnik otetog čamca. Centar za istraživanje mora tvrdi da ove životinje mogu narasti i preko tri metra, a prosječna težina morskog lava kreće se oko 1.100 kilograma.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...