APSOLUTNI HIT NA INTERNETU: Njih dvojica u istom timu, svi se valjaju od smijeha…

Taman kad pomislite da je sve crno oko vas pojavi se nešto što vam bar za trenutak razvuče osmijeh na licu

  • Mini market

  • 09. Jan. 2020  

  • 0

Naravno, nije riječ o Miloradu Dodiku, članu Predsjedništva BiH i predsjedniku SNSD-a i njegovom ljutom protivniku Draganu Mektiću, bivšem ministru sigurnosti BiH i članu SDS-a, nego o njihovim (skoro pa) prezimenjacima, piše „Slobodna Bosna“.

Na ATP Cupu 2020, u trećem teniskom meču dana, u paru su nastupili Međugorac Ivan Dodig i Splićanin Nikola Mektić protiv para iz Mađarske Huberta Hurkacza i  Lukasza
Kubota i na kraju je završilo 2:0 po setovima za reprezentativce Hrvatske, što je u ovom slučaju manje važno.

Najvažije je u svemu ovome da se na trenutak nasmijete, baš poput stotina onih kojima je ova fotografija izmamila osmijeh kada su je vidjeli društvenim mrežama.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...