HRVATSKA SE VALJA OD SMIJEHA: Predsjednički kandidat objavio video koji najbolje predstavlja Hrvatsku kao novu predsjedateljicu EU, Kolinda pjevačica, Bandić u zatvoru… (VIDEO)

Dario Juričan, predsjednički kandidat koji je svoj program temeljio na sveopćoj korupciji, objavio je video koji bi, kako kaže, trebao biti službeni spot predsjedanja Hrvatske Vijećem EU

  • Šareni svijet

  • 09. Jan. 2020  09. Jan. 2020

  • 0

Na jednominutnoj snimci tako se prikazuju Bandić i njegovi partneri.

"Upoznajte gradonačelnika", jedna je od temeljnih poruka. Uz partnere pišu i njihove funkcije.

Tako se spominju njegov vozač, premijer Plenković, Bozanić koji se naziva Bandićevim frendom. Nadalje, tu je i Kolinda uz koju piše da je - pjevačica.

"Ona će gradonačelniku nositi kolače kad završi u zatvoru", piše u videu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...