BIVŠI SELEKTOR ZMAJEVA SVE PRIZNAO: Robert Prosinečki se vratio na klupu turskog prvoligaša ZBOG NJE…

Nakon otkaza na klupi Zmajeva hrvatski stručnjak se vratio klupskom nogometu te će pokušat turski tim spasiti od ispadanja iz društva najboljih.

  • Sport

  • 09. Jan. 2020  

  • 0

Robert Prosinečki je imao nekoliko primamljivih ponuda na stolu, a za turske medije je govorio o razlozima zbog kojih je baš preuzeo Kayserispor.

"Najveći razlog što sam tu je predsjednica Berna. Po prvi put radim sa ženom kao predsjednicom jednog kluba. Vidio sam da je veoma ambiciozna i da na pravi način radi posao. Posvećena je i zato sam se odlučio doći ovdje. Uvjeren sam da ćemo skupa postići velike stvari", rekao je Prosinečki.

Podsjetimo, njegov tim trenutno je na posljednjem mjestu sa samo 10 osvojenih bodova iz 17 utakmica.

Prosinečki objasnio razloge preuzimanja Kayserispora: Došao sam zbog nje... 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...