PAO OPASNI KRIMINALAC IZ KOMŠILUKA: Uhapšen Vuk Pajović, evo gdje ga je policija pronašla nakon 7 dana traganja…

Za Pajovićem se tragalo od 2. januara 2020. godine kada je policija uhapsila Zagoričane Marka Šakovića i Slobu Novakovića ispred Kliničkog centra u Podgorici

  • Hronika

  • 10. Jan. 2020  

  • 0

Pajović je tada navodno odbacio pištolj pištolj sa 15 metaka u šaržeru.

Podgorička policija uhapsila je sinoć Vuka Pajovića iz Danilovgrada zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Za Pajovićem se traga od 2. januara 2020. godine kada je policija uhapsila Zagoričane Marka Šakovića i Slobu Novakovića ispred Kliničkog centra u Podgorici.

Pajović je tada navodno odbacio pištolj pištolj sa 15 metaka u šaržeru.

"Večeras je u Podgorici lišeno slobode bezbjednosno interesantno lice V.P. (26) iz Danilovgrada zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i ekplozivnih materija. On će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici. Ovo lice je ubrzo identifikovano i večeras lišeno slobode", naveli su sinoć se iz podgoričke Uprave policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...