I TARIK JE OSTAO ZATEČEN: Inženjer građevine u "Milijunašu" s lakoćom osvojio ogromne novce, za ova pitanja mu nisu trebali ni džokeri...

Diplomirani inženjer građevinarstva pokazao je izvrsno znanje, ali i logiku te hrabrost, kući ponijevši 125.000 kuna

  • Show

  • 10. Jan. 2020  

  • 0

Na svom je putu prilično štedio džokere pa ih je iskoristio na ukupno dva pitanja.

Prvo je bilo ono za prelazak drugoga praga. 'Čestice ne tvore pravilnu kristalnu rešetku u dijamantu, staklu, kuhinjskoj soli ili ledu?', glasilo je 10. pitanje na kojemu je, ne bi li dobio suženi izbor ponuđenih odgovora, zatražio džoker "pola-pola". Nakon što su ostali dijamant i staklo, Zvonimir se odlučio za staklo i osvojio 32.000 kuna (oko 8.000 KM).

Kada se učinilo da će džokera zatražiti i na sljedećem pitanju, nakon razmišljanja i svojevrsne eliminacije vrlo smjelo je ponudio konačan odgovor rekavši da je u romanu "Ono" Stephena Kinga (a ne u ostvarenjima "Groblje kućnih ljubimaca", "Snovolovka" ili "Pod kupolom") "Klubu gubitnika" traumatično bilo ljeto '58., ali i ljeto 27 godina poslije.

Posebno ga je obradovalo 12., glazbeno pitanje za 125.000 kuna u kojemu se tražilo ime benda koji je 1969. nastupio na Woodstocku. Voli takvu vrstu glazbe pa je odmah znalački naglasio da nije riječ o Beatlesima, niti o grupama The Doors i The Rolling Stones već o sastavu The Who.

Je li se osam vozača zaputilo iz Zagreba u prvoj hrvatskoj automobilističkoj utrci 8. rujna 1912. u Karlovac, Varaždin, Sisak ili Samobor? Bilo je to pitanje za četvrt milijuna kuna na kojemu je ispucao posljednje džokere. Prvo je zatražio pomoć publike, a ona je najviše glasova, 55 posto, dala Samoboru. Potom je upotrijebio i džoker zovi koji mu je, čuvši pitanje, simpatično izjavio: - Morat ćeš drugi džoker iskoristiti.

Zvonimir nije dvojio: odustao je, naposljetku ustvrdivši kako bi rekao Samobor. No, točan je odgovor Varaždin, kojemu je publika dala svega sedam posto glasova, piše HRT.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...