KLOPP NAPRAVIO CIRKUS NA PRESS KONFERENCIJI: "Koju poziciju je Mourinho igrao? Guglajte!"

Liverpool u subotu u 18:30 u derbiju 22. kola Premiershipa gostuje kod Tottenhama.

  • Sport

  • 10. Jan. 2020  

  • 0

Momčad Jürgena Kloppa uvjerljivo je prva na tablici bez poraza i s 13 bodova više od drugoplasiranog Leicestera. Liverpool je izgubio samo jednu od zadnjih 58 premierligaških utakmica i čudo bi se moralo dogoditi da ove godine ne bude prvak nakon 30 godina čekanja.

Tottenham u susret ulazi nakon dva uzastopna poraza, a igrat će bez Harryja Kanea koji će izbivati najmanje tri mjeseca zbog ozljede zadnje lože na zadnjoj utakmici. Joseu Mourinhu Liverpool dolazi u najgorem mogućem trenutku. Tottenham je sve dalje od Lige prvaka, a Liverpool trenutačno izgleda kao nepobjediva momčad.

Jurgen Klopp i Jose Mourinho bili su igrači prije nego što su bili treneri pa su novinari odlično raspoloženog Jurgena Kloppa pitali tko je bio bolji igrač.

"Hm, nisam siguran je li on bio bolji od mene, ali dobra vijest je da nijedan od nas dvojice neće igrati ovu utakmicu", rekao je Klopp, a onda su ga pitali zna li koju je Mourinho poziciju igrao:

"Stvarno ne znam. Nije li bio golman? Zna li ovdje itko što je Mourinho igrao? Nemojte samo glumiti da ne znate pa će ispasti da Klopp nema pojma. Ozbiljno, zna li itko? Baš me zanima, guglajte!", odgovorio je Klopp novinaru.

Zabavnu raspravu prekinuo je klupski glasnogovornik.


 

"Nemam vremena za to", rekao je.

"Imamo", odgovorio je Klopp.

"Ne, nemamo vremena", ponovio je glasnogovornik.

"Ja imam vremena. Guglajte!", nasmijao se Klopp.

Jedan od novinara potražio je informaciju na internetu i rekao Kloppu da je Mourinho bio veznjak.

"Sorry, Jose", nasmijao se Klopp.

(Index.hr/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...