ODLAZE, JEDNA PO JEDNA: Još jedno poznato lice sa Prisavlja nakon 20 godina rada napustilo HRT, evo gdje nastavlja karijeru...

Voditeljica i urednica s tugom se oprostila od kolega i kolegica s HRT-a, a sve nakon što je dala otkaz poslije višegodišnje suradnje

  • Regija

  • 11. Jan. 2020  

  • 0

"Bio je sunčan i jako hladan dan... Jednog ću dana možda pričati unucima. Iako se činilo da će potrajati kao Brexit, Nexit je nakon mukotrpnog skupljanja potpisa, fotokopiranja, skeniranja, pozdrava i razgovora priveden kraju. Hvala svima koji ste me ispratili, koji ste me poslu naučili, s kojima sam se posljednjih 20-ak godina smijala, a ponekad i plakala, vidimo se u nekim drugim aranžmanima!

Želim vam puno sreće (trebat će vam, a i meni! Niste svi na slikama, ali znate koji ste", poručila je u sjetnoj objavi na svom Facebooku Nevena Rendeli Vejzović (38) svojim donedavnim kolegama s HRT-a.

altNevena Rendeli Vejzović / Facebook 

Nakon 13 godina službenog staža, a još više onog radnog koji je provela i kao honorarac, Nevena je otišla.

Sama je navodno zatražila raskid radnog odnosa te nakon višegodišnjeg voditeljskog i uredničkog aranžmana odlučila potražiti poslovnu sreću u vlastitoj firmi koja će se baviti PR-om i organizacijom evenata, javljaju hrvatski mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...