NI SLOVA O MUZAFERIJI: Dodik, Višković i Cvijanovićka čestitali sportski uspjeh susjedne države…

"Vi ste nas, svojom izuzetnom igrom, timskim duhom i postignutim uspjehom, učinili ponosnim i srećnim..."

  • Mini market

  • 13. Jan. 2020  

  • 0

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je teniskoj reprezentaciji Srbije osvajanje ATP kupa koji je održan u Sidneju.

Dodik je naglasio da su reprezentativci Srbije još jednom zlatnim slovima upisali ime svoje zemlje u slavnu istoriju svjetskog sporta, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Navodeći da su osvajanjem ove titule srpski teniseri potvrdili po ko zna koji put da su izvanredni sportisti i jedinstven tim, Dodik je rekao da je uvjeren da će im pobjeda u Sidneju zasigurno biti dodatni motiv da svoje karijere nastave sjajnom igrom.

"Želim vam mnogo uspjeha u daljim takmičenjima i novih pobjeda na teniskim terenima širom svijeta. Svojom maestralnom igrom još jednom ste učinili Srbiju i Republiku Srpsku, kao i sav srpski narod ponosnim i srećnim", istakao je srpski član Predsjedništva BiH.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je teniskoj reprezentaciji Srbije osvajanje ATP kupa u Sidneju.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo da, u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, igračima, selektoru i stručnom štabu teniske reprezentacije Srbije uputim najiskrenije čestitke povodom osvajanja prvog ATP kupa", navedeno je u čestitki predsjednika Srpske.

Cvijanovićeva je istakla da su svi u Republici Srpskoj sa zadovoljstvom pratili turnir, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

"Vi ste nas, svojom izuzetnom igrom, timskim duhom i postignutim uspjehom, učinili ponosnim i srećnim. Želim vam puno uspjeha i na narednim takmičenjima i uvjerena sam da ćete nastaviti da ostvarujete vrhunske rezultate", navodi se u čestitki.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je Teniskoj reprezentaciji Srbije osvajanje ATP kupa i poručio da su navijače iz Republike Srpske učinili neizmjerno srećnim i ponosnim.

"Veličanstvenom igrom i zalagnjem koje ste prikazali tokom ATP kupa, predstavili ste svoju zemlju u najblistavijem svjetlu, a sve nas, vaše navijače iz Republike Srpske, učinili ste neizmjerno srećnim i ponosnim", naveo je Višković u čestitki.

On je srpskom tima i svima pojedinačno poželio još mnogo vrhunskih sportskih uspjeha u budućnosti i lične i porodične sreće, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.

"U ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, upućujem vam najsrdačnije čestitke povodom osvajanje ATP kupa", navodi se u čestitki premijera Viškovića.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...