KOŠTAT ĆE IH 55 MILIONA EURA: Tottenham predstavio novo pojačanje na sredini terena (VIDEO)

Portugalski veznjak Gedson Fernandes (21) novi je igrač Tottenhama, objavio je londonski klub na službenim stranicama.

  • Sport

  • 15. Jan. 2020  15. Jan. 2020

  • 0

Transfer je strukturiran tako da će Gedson Fernandes biti 18 mjeseci na posudbi u Tottenhamu, a u ljeto 2021. Spursi će moći otkupiti njegov ugovor za 55 miliona eura. Veznjak će nositi broj 30.

Gedson Fernandes će popuniti rupu u veznom redu koja je nastala zbog ozljede Mousse Sissoka, te najavljenog odlaska Christiana Eriksena.

U Tottenhamu očekuju i dolazak napadača AC Milana Krzysztofa Piateka (24), budući da će najbolji strijelac kluba Harry Kane zbog povrede pauzirati do aprila.

Poljski nogometaš trebao bi s Tottenhamom potpisati ugovor na 3,5 godina, a transfer vrijedan 33 miliona eura bit će kompletiran ove sedmice.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...