INZKO IZNENADIO DODIKA NA BOŽIČNOM PRIJEMU: "Šta ćeš Ti ovdje?" Inzko Dodiku: "Ja sam Tito"

Zanimljivo je bilo na prijemu, koji je u Sarajevu, povodom pravoslavnog Božića, organizirao mitropolit dabrobosanski Hrizostom

  • Mini market

  • 16. Jan. 2020  16. Jan. 2020

  • 1

Prijemu je prisustvovao i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik te veliki broj zvanica, a, navodno, iza kulisa je vladalo dobro i vedro raspoloženje. 

Posebno je bilo zanimljivo kada je došao visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko. Poznato je, naime, da Dodik i Inzko već godinama razmjenjuju teške riječi u javnosti te su prisutni sa zanimanjem čekali kako će izgledati njihov susret, prenosi Avaz.

Čim je Dodik ugledao Inzka, kroz šalu ga je pitao: „Šta ćeš ti ovdje?“ Inzko se nasmijao, prihvatajući šalu te mu odgovorio: „Ja sam Tito“, nakon čega se Dodik, također, nasmijao i nastavio pozdravljati sa zvanicama.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...