TAKO SE TO RADI: City počastio svoje igrače društvom zgodnih influenserki

Manchester City je prošle nedjelje 'asfaltirao' jadnu Aston Vilu u Birmingemu: 6-1. Fudbaleri su za nagradu dobili ležeran ponedjeljak u Češajru, a isti dan su iz Italije su krenule vijesti da na obližnju lokaciju sa milanskog aerodroma Malpensa kreće 15 Instagram 'influencerki'.

  • Sport

  • 16. Jan. 2020  

  • 0

Italijanski Dagospia sve je potkrijepio screenshotovima Instagram 'storija' inače 'zaključanih' dama koje su pratiocima uredno radile 'prenos' svog puta od Milana do Knutsforda pa dijelom i samog boravka u resortu tj. priprema za susret sa fudbalerima Sitija.

Dva dana kasnije sve je potvrdio i engleski "Mirror" donoseći i detalje o tome kako su se djevojke nekoliko sati mogle relaksirati i uživati u luksuzu, a onda su autobusom odvedene na žurku sa zvijezdama Sitija.

Sve je potkrijepljeno manje-više neskrivenim objavama samih djevojaka, a na svjetlo dana izvučena su i neka od imena: Marta Tejada, Čiara Đufrida (voditeljka sa Sport Italie i nekad kandidatkinja za Miss Italije), Amira Paula...

Zadaću da odaberu djevojke dobile su dvije italijanske PR agencije, a žurka je bila u Salford Quaysu, instituciji koja se zove Reflexion Lounge. Zna se i da se 15 djevojaka u Mere Resort vratilo u četiri ujutro, a "IG stories" u međuvremenu su 'iscurile' dok su neke od 'influencerka' same brisale vlastite objave tj. fotografije iz Engleske.

Neki engleski mediji tvrde da je italijanki bilo i više, 22, te da je jedan od ljudi bliskih Sitiju sve organizovao puna dva mjeseca, a igračima je predstavljeno kao malo zakašnjeli znak pažnje za Božić.

Šta će na sve reći supruge i djevojke koje nisu ni bile pozvane tek će postati poznato, a navodno već kruže i 'off the record' komentari iz kluba u stilu 'Nema brige, to su samo bile cure iz milanskog Mančester Siti Fan Kluba'.

Ostaje nejasno, a o tome se decidarano još nisu izjasnili ni italijanski izvori bliski djevojkama, niti engleski izvori bliski Sitiju, je li sve znao te možda čak i 'blagoslovio' Pep Gvardiola ili je cijela fešta napravljena bez njegovog znanja i(li) dozvole, prenosi "24sata.hr".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...