BIZARAN IZUM: Uz ovu napravu možete voziti biciklo po vodi

Italijanska kompanija stvorila je "uradi sam" komplet koji omogućava biciklistima da vlastite bicikle pretvaraju vodene jet-skijeve.

  • Šareni svijet

  • 16. Jan. 2020  

  • 1

Komplet biciklističkih Shuttle košta 1.399 € + PDV i uključuje dva svijetlo žuta pontona kako bi se osiguralo da vozač pluta, dok propeler pričvršćen na prednji točak osigurava potisak.

Bizarna kreacija je sporija od korištenja bicikla na kopnu, sa maksimalnom brzinom od 7 kmh i prosječnom brzinom od ležernih 6 kmh.

Kako je propeler povezan direktno s prednjim kotačem, zupčanici bicikla i dalje funkcioniraju, a upravlja se  putem ručki bicikla.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...