POTRESNO PISMO UDOVICE OSJEČKOG GLUMCA: Svi ste vi krivi za njegovu smrt

Sena Krupić, supruga tragično nastradalog osječkog glumca Aleksandra Bogdanovića, na Facebooku je objavila emotivno pismo.

  • Show

  • 16. Jan. 2020  16. Jan. 2020

  • 0

Tko si ti mali čovječe koji si se usudio i tko su ti koji su dopustili da se usudiš.

Tko ti je osigurao pravo na toliki ego. Da 4 godine haračiš ulicama grada bez vozačke dozvole. Tko su ti 'odrasli' svjesni koji su ti sve te godine davali ključeve u ruke.

Na što su mislili tvoji roditelji kada su mi poslali telegram u kojem piše: 'Nismo mi našeg sina odgajali da upropaštava tuđe živote'. Gospodo draga, varate se… Baš zato ste ga odgajali.

Jer u suprotnom vaše dijete bi bilo u taksiju, a ne u terencu s 22 godine bez vozačke dozvole i to 4 godine na cesti. Nije mu ovo prva nesreća koju je prouzročio. Druga ili treća. Samo je bilo pitanje vremena kada će i koga usmrtiti. I sve ste znali, gospodo draga svi. I ona djeca što su sjela s njim u auto te noći i tko zna koliko još noći su tako jurili ulicama grada", započela je Sena.

"Aleksandar, moja ljubav je te večeri bio žrtva vašeg odgoja i napuhanih dječjih ega svih koji su tamo bili, kojima je to omogućeno. Što si mislio dječače kada si sa 100km/h proletio kroz pješački prijelaz. Čula sam te, čula sam zvuk koji je uništio moj i još mnoge živote. Čula sam silinu udarca u dnevnoj sobi, nije to bio udarac 40km/h. Ne molim se često Bogu, ali te večeri znajući da Sale treba doći sam sklopila ruke i s molitvom išla prema prozoru. Ispod prozora gdje je Ian Lav spavao na 10 metara od kuće odigrao se najcrnji scenarij za sve nas. Za Iana Lava, za mene, njegovu obitelj, mamu, sestru, djecu, prijatelje. Nisi samo ti dječače sudjelovao u tom zločinu. Svi vi koji ste znali ste sudionici tog zločina. Roditelji, prijatelji, sustav koji je to dopuštao. Svi su zaslužni za usmrćivanje Aleksandra Bogdanovića", poručila je slomljena supruga osječkog glumca.

"Ian Lav je mirno spavao ne znajući za tragediju koja se događala ispod njegovog prozora dok ste vi bili sakriveni u nekoj ulici pored. Ian Lav još uvijek misli da je tata na jednoj dugačkoj predstavi u kazalištu i da će doći kući kao što nam se vraćao uvijek. Vremenom, kako bude odrastao morat ću mu objasniti da će ta predstava trajati zauvijek i da su neki ljudi kojima su usađene krive životne vrijednosti napisali najcrnji scenarij za Aleksandra i ostatke života svih nas koji su ostali iza Aleksandra Bogdanovića", zaključila je.

Aleksandar Bogdanović preminuo je u decembru prošle godine nakon što je na njega na pješačkom prijelazu naletio 22-godišnji Branislav Smiljanić koji nije imao vozačku dozvolu. Mladić je nakon toga pobjegao s mjesta nesreće. Bogdanovića je pregazio doslovno pred zgradom gdje je živio sa suprugom i sinom. Kobne se večeri vraćao kući iz kazališta, nakon predstave Kabaret Beckett.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...