NOVOM SLIKOM SAVRŠENE LINIJE SEVERINA ZALUDILA OBOŽAVATELJE: "Tvoja moć nema granica" (FOTO)

Severina je najnovijom objavom na društvenim mrežama uspjela oduševiti obožavatelje.

  • Estrada

  • 16. Jan. 2020  

  • 0

Severina, koju na profilu na Instagramu prati više od 1,2 miliona ljudi, svakom novom objavom izazove njihovo oduševljenje i dobije hiljade komplimenata na račun izgleda, a drugačije nije bilo ni nakon posljednje fotografije koju je s njima podijelila.

Naime, 47-godišnja pjevačica objavila je fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini koja je savršeno istaknula njezinu ženstvenu liniju dok je pozirala u zavodljivoj pozi.

"Nikad ne odustaj", napisala je uz objavu i dodala heštegove "volim što se volimo", "ljubav se ljubavlju vraća", "zahvalna za sve" i "the magic tour must go on".

Među morem komentara istaknule su se pohvale na račun njezinog besprijekornog izgleda.

"Izuzetno savršena", "Kraljica meni od svih veća", "Slatka si", "Predivna kao i uvijek", "Lijepa žena", "Seve, samo jako", "Tvoja moć nema granica", "Svaka čast, bez komentara, sve je tip top", "Ma ljepotica", "Ljepota ide iz srca, ostani uvijek takva dobrica, usrećuješ i sebe i nas koji te volimo", poručili su joj obožavatelji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...