SLAVNI GLUMAC PODRŽAO PRINCA HARRYJA: "Tabloidi su mu ubili majku, a sad mu razapinju ženu"

Grant je aktivista koji se bori protiv uplitanja medija u privatne živote zvijezda, ali i običnih ljudi

  • Show

  • 17. Jan. 2020  17. Jan. 2020

  • 0

Hugh Grant je u novom intervju podržao odluku princa Harryja o povlačenju s dužnosti britanske kraljevske porodice kako bi on i supruga Meghan Markle postali finansijski nezavisni i preselili u Kanadu.

“Na Harryjevoj sam strani. Tabloidi su mu ubili majku, a sad mu razapinju ženu. Mislim da je njegova dužnost kao muškarca da zaštiti svoju porodicu tako da sam uz njega”, rekao je 59-godišnji glumac u intervjuu za Sirius XM.

Podsjetio je slušatelje na okolnosti smrti princeze Diane koja je poginula u saobraćajnoj nesreći dok je bježala od paparaca, piše crnogorski CdM.

Inače, Grant je aktivista koji se bori protiv uplitanja medija u privatne živote zvijezda, ali i običnih ljudi.

S druge strane, sam Harry je u više navrata progovarao o nasrtljivim medijima koji su djelimično odgovorni za smrt njegove majke.

“Svaki put kad vidim kameru, svaki put kad čujem ‘klik’, svaki put kad vidim bljesak, iste sekunde me to vrati nazad”, rekao je princ.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...