ŠOKANTAN SNIMAK: Banda usred dana upala Range Roverom u draguljarnicu (VIDEO)

Ovo je šokantan trenutak kada je banda razbila Range Roverom draguljarnicu Shepherd's Bush i porazbijala prodavnicu čekićem prije nego što su kupci heroji uhvatili jednog naoružanog razbojnika.

  • Hronika

  • 18. Jan. 2020  18. Jan. 2020

  • 1

Ben Wegener (34) priznao je krivicu za pljačku, opasnu vožnju i posjedovanje oružja. On i dvojica suučesnika vozili su crni Range Rover u zapadnom Londonu.

Detektiv policajac Sam Weller, koji je vodio istragu, rekao je: 'Ovo je bila nesmotrena pljačka počinjena ispred kupaca u prometnoj ulici.'

„Bila je velika sreća da niko nije ozbiljnije ozlijeđen, a vlasniku trgovine i kupcima prijetilo je ozbiljno nasilje kada su pljačkaši bili unutra."

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...