OBJAVILI POTPUNI RAT DODIKU: Prekid saradnje opozicije sa SNSD-om...

Bez obzira što su na republičkom nivou i u većini lokalnih zajednica žestoki protivnici, PDP ipak sarađuje sa SNSD-om u Tesliću i Rogatici, , a u proteklim mjesecima su i SDS i PDP sarađivali sa Savezom nezavisnih socijaldemokrata u Prijedoru nakon pogoršanja odnosa DNS-a stranke prijedorskog gradonačelnika i SNSD-a.

  • Vijesti

  • 17. Jan. 2020  

  • 1

Poslanici Partije demokratskog progresa Draško Stanivuković i Jelena Trivić inicirali su ideju da opozicija prekine svaki vid saradnje sa SNSD-om, a to uključuje i koalicije na lokalnom nivou. Ideju podržavaju i poslanici Srpske demokratske stranke.

SNSD je stranka jednog čovjeka, koja je odgovorna za propadanje Republike Srpske, zbog čega Partija demokratskog progresa mora da prekine svaki vid saradnje sa SNSD-om na svim nivoima, kaže poslanik PDP-a u parlamentu Srpske Draško Stanivuković.

Poslanik PDP-a Jelena Trivić kaže da bi u normalnom društvu saradnja sa bilo kojom strankom bila prihvatljiva, međutim, kako tvrdi, SNSD je društvo jedne osobe sa neograničenom odgovornošću, zbog čega pored toga što je politička, PDP SNSD-u treba biti i vrijednosna opozicija i oponent nakaradnom sistemu vrijednosti koji je SNSD posijao širom Republike Srpske.

Iako su Stanivukovićevu izjavu mnogi okarakterisali kao potez na svoju ruku, podrška ovoj inicijativi stiže i iz Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Prijedor.

Bez obzira što su na republičkom nivou i u većini lokalnih zajednica žestoki protivnici, PDP  ipak sarađuje sa SNSD-om u Tesliću i Rogatici, , a u proteklim mjesecima su i SDS i PDP sarađivali sa Savezom nezavisnih socijaldemokrata  u Prijedoru nakon pogoršanja odnosa DNS-a stranke prijedorskog gradonačelnika i SNSD-a.

BN TV

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...