POTVRĐENO ONO ŠTO SMO JUČE NAJAVILI: Radončić predložio direktora SIPA-e

Potvrda Ćuluma za direktora SIPA-e mogla bi se naći već na narednoj sjednici Savjeta ministara

  • Politika

  • 18. Jan. 2020  18. Jan. 2020

  • 2

Kako je za N1 potvrdio sam Fahrudin Radončić, njegov prijedlog na izbor mjesta direktora SIPA-e je Darko Ćulum. Informaciju je istovremeno u Banja Luci potvrdio i član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik.

Potvrda Ćuluma za direktora SIPA-e mogla bi se naći već na narednoj sjednici Vijeća ministara BiH, a prije toga će biti obavljene konsultacije sa predsjedavajućim Savjeta ministara Zoranom Tegeltijom.

Perica Stanić, nakon što je predao dužnost u SIPA-i, vratio se u Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, gdje proteklih mjesec dana obavlja funkciju savjetnika direktora Policije Republike Srpske Darka Ćuluma. 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...