PRIJELOMNA VIJEST IZ BUCKINGHAMSKE PALATE: Harry i Meghan OSTALI BEZ kraljevske titule!

U objavi koja je stigla iz Buckinghamske palače istaknuto je i da par više neće formalno predstavljati kraljicu Elizabetu II.

  • Svijet

  • 18. Jan. 2020  

  • 0

Princ Harry i Meghan Markle više neće koristiti svoje kraljevske titule, niti će primati novac iz budžeta za obnašanje kraljevskih dužnosti, javlja BBC.

U objavi koja je stigla iz Buckinghamske palače istaknuto je i da par više neće formalno predstavljati kraljicu Elizabetu II.

Također, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa također namjeravaju vratiti 2,4 milijuna funti sredstava poreznih obveznika kojima su obnovili svoj dom u Ujedinjenom Kraljevstvu.

 

BBC ističe i da će novi dogovor unutar kraljevske kuće stupiti na snagu ovog proljeća.

Nakon što su objavili da napuštaju sve kraljevske dužnosti, a Meghan Markle je već napustila Veliku Britaniju i ostavila princa Harryja da s kraljicom Elizabetom rješava sve detalje njihovog daljnjeg života, vojvotkinja od Sussexa u Kanadi je navodno pokazala interes za vilu Vancouveru, koja se nalazi tik uz Tihi ocean.


Vila je to koja se prostire na četiri kata, koja ima šest spavaćih soba i pet kupaonica, ima i predivan pogled i skrivena je od pogleda javnosti, piše Daily Mail. Vrijednost vile procijenjena je na 21 milijun funti. 

 Informacija je ovo koja se pojavila nekoliko dana nakon što je kraljica Elizabeta poslije kriznog sastanka u Sandringhamu priopćila da je poduprla odluku Meghan i Harryja da započnu novi život.

 Moja obitelj i ja u potpunosti podupiremo Harryjevu i Meghaninu odluku da stvore novi život kao mlada obitelj. Iako, više bi voljeli da zadrže sve kraljevske dužnosti i obnašaju poslove članova kraljevske obitelji, no poštujemo i razumijemo njihovu želju da žive neovisnim životom obitelji, dok će ostati i cijenjeni dio moje obitelji", stoji u Kraljičinoj izjavi.

 A kada će se Harry pridružiti Meghan u Kanadi, još nije poznato, kao ni to hoće li se Meghan uopće uskoro vraćati u Veliku Britaniju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...