VESNA PEŠIĆ DOŽIVJELA PRAVI LINČ OD VUČIĆEVIH PULENA: "Nije mi palo napamet da prijetim Vučiću, evo navalilo na mene da hoću da ubijem predsjednika, a ja htjela da ubijem..."

– Evo navalilo na mene na Pinku da hoću da ubijem predsjednika. A ja htela da ubijem sebe. Svašta će da preokrenu u napad, zaista nevjerovatno. Čak sam taj tvit izbrisala, da ne bi došlo do ovakvih izobličenih režimskih napada – napisala je Pešić popodne na Tviteru povodom burnih reagovanja na njen prethodni današnji tvit.

  • Regija

  • 18. Jan. 2020  

  • 3

Sociološkinja i nekadašnja političarka Vesna Pešić navela je danas na Tviteru da joj nije palo napamet da prijeti Aleksandru Vučiću.

 – Evo navalilo na mene na Pinku da hoću da ubijem predsjednika. A ja htjela da ubijem sebe. Svašta će da preokrenu u napad, zaista nevjerovatno. Čak sam taj tvit izbrisala, da ne bi došlo do ovakvih izobličenih režimskih napada – napisala je Pešić popodne na Tviteru povodom burnih reagovanja na njen prethodni današnji tvit.

Ona je dodala da je perethodni tvit izbrisala na opomenu da će to što je napiasla biti preokrenuto.

– Ljudi znaju da oni preokreću tekst za njihove blesave napade. A meni ni napamet tako nešto nije palo – istakla je Pešić, prenijela je N1.

altVesna Pesic@vestoma_Tomy  

Evo navalilo na mene na Pinku da hocu da ubijen predsednika., a ja htela da ubijem sebe. Svasta ce da preokrenu u napad, zaista neverovatno. Cak sam taj tvit izbrisala, da ne bi doslo do ovakvih uzoblicenih rezimskih napada.

 6846:36 PM - Jan 18, 2020Twitter Ads info and privacy
   U prvom tvitu ona je napisala:

– Hajde bre da vas vidim šta ćete kada se proglasi doživotnim predsjednikom. Dok tviteraši bezbrižno tviterišu. O tome ne mislite. Eno ga Putin baš to radi. Ako Brnabićka da ostavku da znate – sprema se doživotni Vučić. E nema tu bojkota, samo cijev u glavu.

Tim povodom oglasili su se pisanim saopštenjima predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković.

Oni su osudili tvit Vesne Pešić, ocijenili ga kao “skandaloznu, zastrašujuću prijetnju Vučiću”, “nastavak politike nasilja i haosa”, “govor mržnje”, “morbidnu i bolesnu kampanju Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih” i pozvali nadležne organe da “hitno preduzmu mjere u skladu sa zakonom”.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...