„SAMO DA NAŠTETE VELIKOM PATRIOTI MILORADU…“: Dodikov dežurni huškač optužuje Salkića i Mlađenovića da podržavaju Stanivukovićev miting…

Udruženje građana "Istočna alternativa" organizovaće u subotu, 25. januara, u Bratuncu skup podrške aktuelnim vlastima u Republici Srpskoj kao odgovor na javnu tribinu koju će istog dana u tom gradu održati opozicioni narodni poslanici Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović

  • Politika

  • 20. Jan. 2020  20. Jan. 2020

  • 1

U saopćenju koje potpisuje predsjednik "Istočne alternative" Vojin Pavlović, između ostalog, navodi se da su na skup pod sloganom "Srpska iznad svih" pozvani predstavnici "svih patriotskih organizacija i udruženja", kao i predstavnici političkih partija na vlasti, SNSD-a, DNS-a i SP-a.

Inače, zanimljivo je i to da lider "Istočne alternative" kao "saučesnike" u organizaciji javne tribine opozicionih narodnih poslanika, koja će u subotu u 16 i 30 biti održana u bratunačkom Domu kulture, proziva načelnika opštine Nedeljka Mlađenovića, te potpredsjednika Republike Srpske i visokog funkcionera SDA Ramiza Salkića.

„Osvjedočeni izdajnici i strani plaćenici Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović ne bi mogli da održe svoje skup u sali Doma kulture u Bratuncu bez saglasnosti načelnika opštine Nedeljka Mlađenovića, bivšeg SDS-ovca i trojanskog konja koji je ubačen u SNSD kako bi naštetio Miloradu Dodiku i srpskim patriotima. Pravi organizatori skupa opozicije u Bratuncu nisu Stanivuković, Trivićeva i Vukanović, već Mlađenović i njegov veliki `jaran` Ramiz Salkić. Istočna alternativa poziva sve srpske patriote i rodoljube da se u u subotu, 25. novemba, u 16 i 30 časova okupe na trgu Miloša Obilića u Bratuncu i daju podršku srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču i svim zaštitnicima Republike Srpske, a protiv izdajnika i stranih plaćenika“, navodi se u saopćenju "Istočne alternative".

(SB / Insajder)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...