ZAGREBAČKI GRADONAČELNIK U MUKAMA: Građani dolaze na suđenje Bandiću, nose mu sapun, četkicu i wc papir

Građani iz Inicijative Zagreb te zove dolaze na ročište višestrukom USKOK-ovom optuženiku i gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću koje se održava u srijedu.

  • Regija

  • 20. Jan. 2020  

  • 0

Poručili su kako Bandiću "ako slučajno bude proglašen nose poklon - sapun, četkicu za zube, toalet papir i ručnik". 

"U subotu 04.01.2020 godine građani su presudili: KRIV SI! Koliko će se suđenja još riješiti u korist prvog čovjeka Grada? I zagrebački golubovi već znaju da je svaka prijava podnesena protiv njega i suradnika s valjanim dokazima. 22.01.2020. godine u 9 sati, na Županijskom sudu u Zagrebu, Trg N. Š. Zrinjskog 5, ponovno je zakazana rasprava Milanu Bandiću i suradnicima (trebala se održati 13.01.2020. ali je odgođena).

12K-Us-11/18, I okr. Milan Bandić i dr., čl. 291/1 KZ/11 i dr., zlouporaba položaja i ovlasti i dr, rasprava će se održati u sudnici 37/I- Velika dvorana. Biti ćemo tamo. Dozvoljeno nam je ući u sudnicu. Nosimo mu i poklon u slučaju da ga kojim slučajem proglasi krivim. Sapun, četkicu za zube, toalet papir i ručnik", poručili su iz građanske inicijative.

Podsjedtimo, incijative "Zagreb te zove" i udruge "Siget", "Zelena akcija" i "Pravo na grad" najavile su novi prosvjed protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića pod nazivom "Dosta je!" koji će se održati u subotu, 1. veljače, u 16 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Veliki prosvjed protiv, kako kažu, "Bandićeve otimačine" treći je u nizu, a nakon dva prosvjeda "Odstupi!" i "Kriv si!", koji su održani dvije subote tijekom izborne šutnje u sklopu predsjedničkih izbora, prosvjednici će gradonačelniku Bandiću ovaj put poručiti: "Dosta je!"

(Index.hr/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...