ZORAN TEGELTIJA SE NADA NAJBOLJEM: Vijeće ministara Bosne i Hercegovine raspravlja o temi svih tema…

Trebala bi biti razmatrana i Informacija o stanju u oblasti migracija u Bosni i Hercegovini za april, maj, juni, juli, august, septembar i oktobar 2019. godine.

  • Politika

  • 22. Jan. 2020  

  • 0

Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za 23. januar trebalo da razmatra Izvještaj o izvršenju Budžeta institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza BiH za prvih devet mjeseci 2019. godine.

Trebala bi biti razmatrana i Informacija o stanju u oblasti migracija u Bosni i Hercegovini za april, maj, juni, juli, august, septembar i oktobar 2019. godine.

Na dnevnom redu bi trebalo da se nađe i Inicijativa za vođenje pregovora radi zaključivanja Ugovora o zajmu (Projekt energetske efikasnosti u javnim objektima u Kantonu Sarajevo) između Bosne i Hercegovine i Evropske  banke za obnovu i razvoj, kao i Nacrt odluke o ratifikaciji Sporazuma o grantu između Razvojne banke Vijeća Evrope i BiH u vezi sa Regionalnim stambenim programom – BiH 6 (2018).

 
Trebao bi biti razmatran i Prijedlog strategije suprotstavljanja trgovini ljudima u Bosni i Hercegovini 2020. – 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...