OKONČANA POLICIJSKA POTRAGA KOD MILIĆA: Evo gdje su pronađene četiri državljanke Kine…

Policija je protekle noći pronašla četiri kineske državljanke koje su se izgubile na području Milića

  • Hronika

  • 22. Jan. 2020  

  • 0

Pronađene su oko 2 sata na lokalnom putu u mjestu Gornji Zalukovik, nakon što su se, upravljajući putničkim automobilom “Opel”, izgubile na ovom području.

Iz Policijske uprave Zvornik su naveli da su Kineskinje vozilom skliznule s lokalnog puta u mjestu Gornji Zalukovik, ali nisu povrijeđene.

-Uz pomoć policijskih službenika, vozilo je vraćeno na lokalni put odakle je propraćeno do magistralnog puta, nakon čega su Kineskinje nastavile dalje putovanje - naveli su iz policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...