NOVI DETALJI TRAGEDIJE U SRBIJI: U saobraćajnoj nesreći pogunula dva brata, njihova majka u teškom stanju (VIDEO)

Prema pisanju srbijanskih meija, prizor na mjestu nesreće koja se dogodila rano jutros u mestu Travnik, na dionici puta Kraljevo-Preljina, je stravičan. Automobil, u kome su na licu mjesta nastradala dva mladića i teško povređena jedna žena, je potpuno smrskan nakon što se zakucao u autobus.

  • Hronika

  • 22. Jan. 2020  

  • 0

Kako saznaju "Novosti" do stravične nesreće je došlo kada se automobil marke "golf" crnogorskih registarskih odluka, prilikom preticanja dva kamiona, zakucao u autobus koji je išao suprotnom trakom.

Prema informacijama sa lica mjesta, u kolima su život izgubila dva mladića (28) i (18), dok je teže povrede zadobila žena (49) koja je hitno prevezena u bolnicu. Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je porodica, majka i sinovi, a za volanom je bio osamnaestogodišnji mladić.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj dionici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a poslije uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. Pretpostavlja da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

Vozač autobusa u koji se zakucao "golf" rekao je za Telegraf da su policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mjesta i odmah započeli izvlačenje tijela poginulih i povrijeđene žene iz automobila od kog nije ostalo gotovo ništa...

   

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...