VAŽAN SASTANAK: Snažna podrška Turske NATO integracijama BiH

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić sastao se danas sa ambasadorom Republike Turske u BiH Haldunom Koçom sa kojim je razgovarao o saradnji dviju zemalja i o aktuelnoj ekonomskoj i političkoj situaciji.

  • Vijesti

  • 22. Jan. 2020  22. Jan. 2020

  • 0

Konstatovan je visok nivo prijateljske bilateralne saradnje, kao i opredjeljenje za daljnji razvoj parlamentarnih, političkih i ekonomskih odnosa, te saradnje u oblasti kulture i obrazovanja BiH i Turske.

Ambasador Koç prenio je poziv predsjedavajućem Zvizdiću da posjeti Veliku narodnu skupštinu Turske.

Rekao je i da Turska snažno podržava evropske i NATO integracije Bosne i Hercegovine i naglasio da je siguran da će dvije zemlje stalno unapređivati saradnju, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...