STIŽE PROMJENA VREMENA: Evo gdje će, kada i koliko padati narednih nekoliko dana…

Danas u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka

  • Vijesti

  • 23. Jan. 2020  

  • 0

U ostalim područjima sunčano vrijeme. Krajem dana ili tokom noći očekuje se postupno naoblačenje. Jutarnja temperatura od -4 do 2, a dnevna od 4 do 13°C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini, zapadnim i centralnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od -1 do 4, a dnevna od 7 do 13°C.

U nedjelju oblačno vrijeme s kišom, a na planinama snijeg. Poslijepodne padavine prestaju u Krajini, a u večernjim satima i u ostatlim područjima. Lokalno intenzivnije padavine u Hercegovini. Jutarnja temperatura od -1 do 5, a dnevna od 5 do 14°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...