OVO JE ZA ZATVORA: Pogledajte kakvu je prometnu nesreću skrivio ovaj vozač, nije ni došao kući, a već je stigla kazna… (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Vozač Subarua vozio je prebrzo, prešao u suprotnu traku...

  • Auto

  • 23. Jan. 2020  

  • 0

...i pokosio motociklistu u stravičnoj nesreći u engleskom Južnom Yorkshireu.

Prednja i stražnja kamera u Subaruu snimile su ovu situaciju i doista je pravo čudo da je 35-godišnji motociklisti preživio.

Ima nekoliko prijeloma, ali je izvan životne opasnosti. U izvještaju policija tvrdi da je vozača Suzukija GSX-R1000 K7 spasilo odijelo sa zračnim jastucima, odnosno da su oni ublažili posljedice.

Tri dana nakon nesreće vozač Subarua Florian Pratt osuđen je na 16 mjeseci zatvora na sudu u Sheffieldu zbog nanošenja ozljeda i opasne vožnje.

Još jednom upozoravamo na uznemirujući sadržaj

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...