BEOGRAD JE VEČERAS NA NOGAMA, OTKRIVENI SVI DETALJI: Evo ko je muškarac koji je izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije

Već neko vrijeme se krio na području grada Beograda

  • Hronika

  • 23. Jan. 2020  23. Jan. 2020

  • 1

Samoubistvo muškarca V. Š. (42) koji je sebi raznio glavu pucnjem iz pištolja ispred Skupštine u Beogradu, podiglo je Srbiju na noge.

U centru Beograda ispred Skupštine Srbije oko 19 sati Vlastimir Šever je izvršio samoubistvo.

Od izvora bliskog istrazi, saznaje se da je riječ o muškracu koji je višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela naročito u oblasti privrednog kriminala, ali i imovinskih delikata.

Naime, sredinom 2017. godine uhapšen je zajedno sa javnom izvršiteljkom S. D. zbog poreske utaje i zloupotrebe službenog položaja. Sve to su obavljali tako što je S.D. prebacivala novac na ime fiktivnih pravnih poslova advokatima i firmama, koje su potom podizali u gotovini i predavali V. Š., a on dio novca zadržavao za sebe, a veći dio davao izvršiteljki.

Već neko vrijeme se krio na području grada Beograda zbog toga što je bio u bjekstvu zbog dugova. U jednom periodu tokom 2018. godine V. Š. je bio vlasnik agencije za registraciju i renta car vozila u Staroj Pazovi te je tokom rada ove agencije prevario veliki broj lica za velike novčane iznose i nakon toga je pobjegao iz Stare Pazove.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...