FINALE SUKOBA U SOCIJALISTIČKOJ PARTIJI, DODIK JE I NJIH POCIJEPAO: Oglasio se Izvršni odbor Socijalističke partije: "Neosnovani zahtjevi za smjenu Đokića"

"Najviši organi SP-a će u narednom periodu donijeti određene odluke u skladu sa statutom partije povodom ove samoinicijative grupe poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske", dodaje se u saopštenju.

  • Politika

  • 23. Jan. 2020  24. Jan. 2020

  • 0

Izvršni odbor Glavnog odbora Socijalističke partije (SP) saopštio je večeras da ne podržava samoinicijativno djelovanje grupe narodnih poslanika ove partije i da odbacuje kao neosnovane njihove zahtjeve za smjenu lidera SP-a Petra Đokića

Izvršni odbor Glavnog odbora SP-a na današnjoj sjednici zauzeo je stav da daje punu podršku Đokiću, navodi se u saopštenju.

"Najviši organi SP-a će u narednom periodu donijeti određene odluke u skladu sa statutom partije povodom ove samoinicijative grupe poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske", dodaje se u saopštenju.

Šef kluba poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Maksim Skoko izjavio je večeras da je na sjednici poslaničkog kluba donesena odluka da od predsjednika Vlade Srpske Radovana Viškovića bude zatražena smjena ministra energetike i rudarstva Petra Đokića, koji je i lider SP-a.

Skoko je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da je danas prekinuta sjednica Izvršnog odbora SP-a nakon što su narodni poslanici iz te stranke izrazili nezadovoljstvo Đokićevim radom na poziciji ministra energetike i rudarstva.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...